Limeparts vormt een betrouwbaar en solide partner in gevelbekleding, van concept tot hoogwaardig afgewerkt eindproduct.

Sinds 1989 heeft Limeparts een aardige reputatie opgebouwd als plaatverwerkend bedrijf. Het speelt een belangrijke rol in de projectmatige afwerking van gebouwen in binnen-en buitenland. De eigen engineeringafdeling heeft heel wat expertise en kennis opgebouwd op het vlak van gevelontwikkeling volgens het cassettesysteem en kan bogen op een niet te evenaren knowhow op het vlak van gevelmaterialen. De ontwikkeling duurt nog voort en Limeparts maakt daarbij werk van Integrale kwaliteitszorg.

Limeparts biedt u een brede waaier van gevelmaterialen aan; elk met zijn eigen specifieke eigenschappen en esthetische toepassingsmogelijkheden.


Missie

LIMEPARTS' leidende marktpositie in gevelbeplating verstevigen en marktaandeel in strategisch bepaalde regio’s profitabel vergroten op basis van haar expertise.


Visie

LIMEPARTS NV is de expert in plaatbewerking voor het leveren van metalen onderdelen en architectonische gevelcassettes door als één team te werken voor gemeenschappelijk succes en als één team te beantwoorden aan de verwachtingen van de klant. Meedenken met de klant, samenwerken aan success!


Historiek

Limeparts NV, dat deel uitmaakt van Vaessen Industries, werd opgericht in 1989 als fabrikant van stalen en aluminium gevelbeplating en projectomkastingen. In 1994 nam Jos Vaessen het bedrijf over en werd er verder gediversifieerd.  Het materiaalaanbod van staal en aluminium werd uitgebreid naar Zink, Aluzinc, Inox en meer recentelijk - om in te spelen op de snel toenemende vraag - naar Cortenstaal. Tenslotte werd gediversifieerd in de toelevering van geplooide producten richting de brede industrie, in het kader van verdere groei.

 

Vandaag is Limeparts een partner die betrouwbaarheid van gemaakte afspraken hoog in het vaandel draagt en geen compromissen wenst te sluiten rond de kwaliteit van zijn geleverde service en producten. Afhankelijk van de keuze van de samenwerking leveren wij met of zonder montage.


One Stop Shop

Limeparts is vandaag toonaangevend in het aanleveren van totaaloplossingen voor geventileerde gevelbeplating en gevelprojecten. Meedenken met bouwheer en architect in het aanreiken van de meest efficiënte oplossing en het meest efficiënte compromis, maken van haar een zeer betrouwbaar en betrokken partner. In het kader van haar filosofie van totale kwaliteitszorg en het streven naar duurzame samenwerking met elk type partner, beheerst zij het hele proces om elk project tot een succes te maken. Startende met de voorstudie en de engineering, over productie en montage onder het motto "alles onder één dak" (inclusief afwerking en finishing), speelt zij systematisch flexibel in op elke samenwerking en de strakke planning die de realisatie van een hedendaags bouwproject vraagt.


Limeparts, uw partner voor gevelbeplating en geventileerde cassette geveloplossingen.


Unieke producteigenschappen en breed assortiment

De brede waaier van aangeboden materialen biedt Limeparts de mogelijkheid om met architect, bouwheer en aannemer mee te denken in het maken van de juiste keuzes in functie van de moderne eisen gesteld aan gevelbeplating, zowel functioneel als esthetisch. Materialen kunnen op deze manier gecombineerd worden. Daarnaast zit het unieke van het Limeparts cassettesysteem in zijn eenvoud qua montage op de onderstructuur, uniform voor alle types, maten en materialen.