AluX by Limeparts

"Creatieve vrijheid met architecturale gevelbekleding in aluminium"


Een robuuste geveloplossing in alle mogelijke kleuren. Zonder toegevingen op het vlak van vormgeving. Met AluX by Limeparts geniet u van grenzeloze ontwerpvrijheid.


Het AluX by Limeparts-gamma bestaat uit zes types profielen in aluminium die u naar wens horizontaal en verticaal kan combineren.

Strak minimalistisch of juist heel expressief. Repetitief of uit de losse pols. Geef elk ontwerp een volstrekt uniek karakter !

De extrusieprofielen zijn makkelijk te plaatsen en vergen een minimum aan studiewerk. Met andere woorden: 

AluX is dé budgetbewuste en creatieve keuze voor elke gevel, klein en groot.


Met de nieuwe AluX extrusieprofielen van Limeparts wint u keer op keer. U profiteert van ongeziene ontwerpvrijheid voor de gevel. U houdt het budget van uw opdrachtgever onder controle, dankzij de lage studiekosten en vlotte plaatsing. En u beperkt de milieu-impact van uw ontwerp. Limeparts vervaardigt de extrusieprofielen zeer bewust uit gerecycleerd aluminium met even hoogwaardige eigenschappen als de primaire variant.


Daardoor is AluX de ideale keuze voor het behalen van bepaalde duurzaamheidsstandaarden (bijvoorbeeld volgens BREEAM). En dat zonder in te boeten aan constructieve en esthetische kwaliteit !


ONTWERP OOK MET AluX. Doe uw voordeel met dit nieuwe gevelsysteem van Limeparts !

Brochure